Εκλογές 2019 - Δωδεκανησιακή Ένωση Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας

 
 

Free Hit Counter


Επισκέψεις

 
 
   
     
     
     

Newsletter

Εκλογές 2019

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ » Αρχεία 2019

Πεπραγμένα- Οικονομικός απολογισμός
Rating:3.33, Votes:6
  • Δ.Ε.Ε.Π.Ι.
    Δ.Ε.Ε.Π.Ι.

ASSOCIAZIONE DEL DODECANNESO LAUREATI IN ITALIA

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Καλούνται τα τακτικά μέλη του επιστημονικού σωματείου με την επωνυμία «Δωδεκανησιακή Ένωση Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας» και τον διακριτικό τίτλο «ΔΕΕΠΙ» να προσέλθουν στις 3 Ιουλίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 μ.μ. στο Τεχνικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου επί της οδού Μητροπόλεως αριθμός 4, σε Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου, με θέματα  ημερήσιας διάταξης :

1) Πεπραγμένα- Οικονομικός απολογισμός   

2) Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα ακολουθήσει 2η επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 10 Ιουλίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00  μ.μ στον ίδιο χώρο, ως ορίζει το Καταστατικό  

   Γνωστοποιούμε στα μέλη μας που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το ΔΣ ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, ότι μπορούν να το δηλώσουν μέχρι την έναρξη εργασιών της Γενικής Συνέλευσης (03-7-2019) ή και ενωρίτερα για να διευκολυνθεί η σύνταξη του καταλόγου υποψηφίων.

   Τέλος υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 6 του καταστατικού έχουν τα μέλη τα οποία έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι την ημέρα της ΓΣ.

    Παρακαλούμε να συμμετάσχετε  στην παραπάνω ορισθείσα ΓΣ διότι υπάρχει η αναγκαιότητα εκλογής Νέου ΔΣ ώστε να συνεχίσει το Σωματείο απρόσκοπτα τις δραστηριότητες του.

Ρόδος 19-6-2019

Για το  Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                             Ο Γραμματέας

                     Αναστασία Αλεξάνδρου                           Χαράλαμπος Στεργιάδης