Συγκέντρωση Τροφίμων - Δωδεκανησιακή Ένωση Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας

 
 

Free Hit Counter


Επισκέψεις

 
 
   
     
     
     

Newsletter

Συγκέντρωση Τροφίμων

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ » Αρχεία 2013|ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ » Κοινωνικές δράσεις

Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2013
Rating:2.85, Votes:13
  • Συγκέντρωση Τροφίμων
    Συγκέντρωση Τροφίμων

Τον Δεκέμβριο  2013: Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Μας εστάλη σχετική ευχαριστήρια επιστολή του Μητροπολίτη η οποία αναρτήθηκε και στο site του Συλλόγου. 

----------------------------------------------------------

Η ένωσή μας, έπειτα από πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, συγκέντρωσε τρόφιμα με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, τα οποία επρόκειτο να διανεμηθούν στους απόρους από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης. Τα μέλη μας συνείσφεραν τρόφιμα (όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, γάλα μακράς διάρκειας, ζάχαρι, λάδι κλπ.). Υπενθυμίζεται ότι η ένωσή μας  είχε προβεί σε αντίστοιχη εκδήλωση το Πάσχα.

Η ένωσή μας, έπειτα από πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, συγκέντρωσε τρόφιμα με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, τα οποία επρόκειτο να διανεμηθούν στους απόρους από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης.

Τα μέλη μας συνείσφεραν τρόφιμα (όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, γάλα μακράς διάρκειας, ζάχαρι, λάδι κλπ.). Υπενθυμίζεται ότι η ένωσή μας  είχε προβεί σε αντίστοιχη εκδήλωση το Πάσχα.

-------------------------------------------------

Σε μια τόσο δύσκολη οικονομική (και όχι μόνο) περίοδο που διανύει η χώρα μας, τα μέλη του Συλλόγου μας, ατομικά... και συλλογικά μέσω της ένωσής μας, προσπαθούν με όλους τους τρόπους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας εκείνους που τις χρειάζονται.