Παρουσίαση βιβλίου - Δωδεκανησιακή Ένωση Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας

 
 

Free Hit Counter


Επισκέψεις

 
 
   
     
     
     

Newsletter

Παρουσίαση βιβλίου

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ » Αρχεία 2019

Roberto Timo
Rating:3.00, Votes:2

Υπό την  Αιγίδα του Ιταλικού Προξενείου στη Ρόδο

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Στις 2 Οκτωβρίου 2019 στις 20.00 στην νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου , έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Ιταλού Οικονομολόγου κ. Ρομπέρτο Τίμο , με τίτλο « Ρόδος η βασίλισσα της Μεσογείου και η Wallstreet της εποχής της» , σε δυο γλώσσες στα Ιταλικά και τα Αγγλικά .

  Για το βιβλίο,  το οποίο έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον με πολλές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της Ρόδου και την οικονομική της θέση και εξέλιξη ιδιαίτερα κατά την Ελληνιστική περίοδο , μίλησε ο κ. Νίκος Νικολάου, η υποπρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας κ. Ράνια Κοσσιώρη και ο επίτιμος πρόξενος της Ιταλίας  στην Ρόδο κος Νικόλαος Φαρμακίδης . Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Ιταλικού Προξενείου στην Ρόδο. 

   Το ΔΣ της Ένωσης μας είχε γνωρίσει τον κο Ρομπέρτο Τίμο σε εκδήλωση το περασμένο καλοκαίρι   και μέλη του συλλόγου μας όπως και εκπρόσωποι του ΔΣ παρακολούθησαν μαζί με πλήθος κόσμου και πολλών Ιταλών που κατοικούν στην Ρόδο την παρουσίαση του βιβλίου  και συνεχάρησαν τον συγγραφέα ενώ η σχετική πρόσκληση είχε σταλεί στα μέλη μας από το ΔΣ με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

    Για το ΔΣ

 

Αναστασία Αλεξάνδρου